Pakket 2 Klachtencommissie

139.09 Inclusief BTW

Jaarlijkse kosten
€ 95,- exclusief BTW per jaar
€ 19,95 exclusief BTW eenmalige aansluitkosten (alleen het eerst jaar)

Kosten behandeling klachten klachtencommissie

Schriftelijke afhandeling € 1000,- exclusief BTW
Hoorzitting € 1500,- exclusief BTW

BETAALMETHODEN

Via Ideal / PayPal / directe bankoverschrijving > u kunt direct betalen. U heeft nog 14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht) wanneer u een lidmaatschap afneemt. Betalingen worden aan u teruggestort.

Betaling via Afterpay: u kunt er voor kiezen om via Afterpay te betalen. U heeft dan wel een account nodig bij Afterpay. Ook via deze betaalmethode heeft u nog 14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht).

Er zijn geen extra kosten verbonden aan verzending of het gebruik van de betaalmethoden

LEVERING

Nadat uw aanmelding binnengekomen is, ontvangt u van ons een ondertekende opdrachtovereenkomst. Nadat we deze overeenkomst ondertekend retour hebben ontvangen, krijgt u alle aanmeldinformatie:

  • De klachtenregeling
  • Documenten om uw klachtenproces inzichtelijk te maken
  • Indien gewenst kunt u een seintje krijgen over de publicatie van onze online nieuwsbrief

Beschrijving

Wanneer uw cliënteen klacht indient wordt onze klachtenregeling gevolgd. De klachtencommissie is een onafhankelijk orgaan en is niet direct verbonden met onze Stichting. De werkwijze bij een klacht:

  • De klager krijgt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging.
  • De voorzitter beoordeelt binnen vijf werkdagen na het indienen van de klacht of de klacht ontvankelijk is en in behandeling genomen wordt. Zo niet, dan wordt dit met redenen omkleed gecommuniceerd naar de klager en naar u als organisatie.
  • Wanneer de klacht in behandeling genomen wordt start de commissie met hoor en wederhoor. Dit is in beginsel schriftelijk. Wanneer de commissie voldoende informatie heeft kan de klacht schriftelijk afgehandeld worden. U en de klager ontvangen dan de beoordeling schriftelijk. ​
  • Zowel de commissie, de klager en u kunnen een verzoek doen tot een hoorzitting. Alle partijen komen dan bij elkaar. Na de hoorzitting ontvangt u de schriftelijke beoordeling van de commissie.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket 2 Klachtencommissie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *